Friday, May 4, 2007

Fericire...


Fericirea-i atunci cand ajungi sa crezi ca te cunosti, si cand nu mai vrei sa te schimbi. Fericirea-i atunci cand realizezi ca zambetele sunt fiinte, si viata iti zambeste mecanic. Fericirea-i cand praful si mizeria Bucurestiului parca te caracterizeaza, si iti dai seama ca nu ai vrea sa fi in niciun alt loc din lume. Fericirea inseamna sa iesi in ploaie alaturi de prieteni, sa te uzi, sa alergi ca un copil beat de nebunie, cand tu defapt ai baut o bere.
Iar durerea e si ea un mod de a fi fericit. Fericirea nu se exprima prin lipsa lacrimilor. Fericirea nu inseamna sa nu fi trist, ci sa stii ca esti trist din cauza fericirii exacerbate. Fericirea inseamna sa nu ai niciodata ochii goi. Fericirea inseamna sa ii iubesti pe toti asa cum sunt...
Cat de mult mi-am dorit sa fiu independenta... Si acum am realizat ca asta inseamna singuratate. Fericirea te face dependent, si ca orice drog, iti ofera siguranta ca ziua de maine va fi identica... Aceasta dependenta te invata sa adormi zambind, iar eu sunt dependenta.
Sunt fericita...

No comments: