Sunday, November 25, 2007

Parere


Te-ai gandit vreodata ca sentimentele sunt bolnave psihic? Probabil gradul de poluare influenteaza prea tare presiunea arteriala, si astfel se ajunge la fel si fel de malformatii ale personalitatii umane...
Cel putin iubirea mi se pare relativ senila! Imagineaza-ti cum ar fi ca totul sa fie relativ. Ar fi interesant sa te vad pe jumatate, ca rosul sa fie rosu doar teoretic si ca ceea ce e real sa fie defapt o simpla limita intre adevar si nimic.
Si iubirea asta e asa de batrana, incat nu m-ar mira sa aibe probleme mai serioase decat lipsa contactului constient cu ceea ce e bine si cu ceea ce e exasperant. Cel mai probabil a si dat-o in mintea copiilor, ca dupa 6 ani deja nu mai ai timp de astfel de prostii cum ar fi altruismul.
Ce sa mai spun despre sarmana fericire... Aia'i mereu paranoica ca naiba! Nu se poate descurca singura, asa ca a trebuit sa isi dezvolte o a doua natura care sa o mentina constanta in limitele acceptabile ale acestor trairi. Desigur, cea de-a doua latura a "fericirii" are rol de umplutura, iar din aceasta pricina este foarte prost platita.
Iar tristetea... pai e atat de sclerozata incat nu se mai poate misca nici macar un centimentru din firea noastra cotidiana.
Dar pe tine nu te intereseaza asta, nu?

1 comment:

Anonymous said...

O ba da! Pe mine ma intereseaza.
Si pentru asta te infectez cu :*. Just as friends darling>:D<